+31 6 1334 2934 info@maver.nu

Eerste webinar

In mei heb ik mijn eerste webinar gegeven.
Dit kan een geweldige marketing tool zijn. Het organiseren van een webinars kan ook een enorme bron van frustratie zijn.
Op welke manier en met welke tool doe je dit nu goed? Ik deel graag mijn ervaringen met je. Vanzelfsprekend in een ………

Schrijf je in

De zoektocht naar de juiste tool hebben we zorgvuldig doorlopen. En toch zijn we één week voordat we live gingen nog overgestapt. Dat was geen sinecure, koste veel tijd én frustratie. Niet alleen van ons, maar ook van twee (vrijwillige) gastsprekers.

Analyse

Er zijn verschillende webinartools beschikbaar op dit moment, ze ontwikkelen zich snel en hebben allemaal eigen voor- en nadelen. Een analyse van specificaties en prijzen was natuurlijk onderdeel van de leveranciersselectie in maart.

Alleen, als je niet exact weet hoe het werkt en wat er mogelijk is, weet je ook niet exact wat je zoekt.
Welke mogelijkheden zijn wij tegengekomen en hoe je een goede keuze kunt maken wat voor jou belangrijk is.

Profiteer van mijn ervaringWebinar keuze

Bespaar tijd, kies direct voor een platform dat bij je past, of weet waar je op moet letten.
Graag deel ik de ervaringen van deze zoektocht met je. Schrijf je in
Binnen 10-15 minuten leer jij waar ik dágen mee bezig ben geweest en nu nog iedere dag van leer.

Schrijf je in

Welke tools en onderdelen

Ik deel mijn ervaringen met je over een aantal tools. Tevens leer je de verschillen tussen een live en vooraf opgenomen webinar. Én vertel ik je over de verschillende onderdelen van de software, wat kun je waarmee doen. Hoe gebruik je pols, surveys, chatlines etc.
Verschillende technieken die heel logisch kunnen zijn en die je absoluut helpen, maar ook meteen een valkuil voor je kunnen zijn.

Enkele van de tools die aan bod komen zijn:
Everwebinar, Webinarjam, Webinargeek, Citrix en Cisco

Succes.